Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Äggkläckare Brinsea Ovation 28 Eco – produktöversikt

Brinsea Ovation 28 Eco är en medelstor äggkläckare designad för både nybörjare och erfarna. Denna enhet rymmer upp till 28 hönsägg, 48 fasanägg, vaktelägg eller ankägg, vilket gör den mångsidig och effektiv för olika typer av fågeluppfödning. Med dess automatiska vändning, programmerbara vändningsintervall och extern påfyllning av vatten säkerställer den optimal fuktighet och temperatur för en framgångsrik kläckning.

Den är utrustad med en digital display som tillåter noggrann övervakning av temperatur, som kan hållas mellan 20-24 °C tack vare det inbyggda värmeelementet. En fläkt bidrar till jämn värmespridning inuti kläckaren, och med det genomskinliga locket kan du följa kläckningsprocessen nära.

Denna äggkläckare drar en genomsnittlig effekt på 24 W och är ansluten via 230 V, 50 Hz stickkontakt. Dessutom är den tillverkad av Biomaster® antimikrobiell plast, som minskar bakterietillväxt och säkerställer en hygienisk miljö för både äggen och kycklingarna.

Med en vikt på endast 4,12 kg och dimensioner på 447 x 332 x 223 mm, är Ovation 28 Eco både kompakt och lätt att hantera, idealisk för mindre utrymmen. Levereras med en tvåårig garanti och fyra äggbackar för din bekvämlighet.

Oavsett om du är hobbyuppfödare eller bara nyfiken på att kläcka egna kycklingar, erbjuder Brinsea Ovation 28 Eco en användarvänlig och effektiv lösning för dina kläckningsbehov​​​​.

Se priset här

Lämna en kommentar